BURSA / İNEGÖL - ERTUĞRULGAZİ ORTAOKULU

Nis

Meslek tanıtım günleri kapsamında doktor Tolga ARÇOK okulumuza gelerek öğrencilerimize bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimize zaman ayırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZ ANASINIFI, İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

Meslek tanıtım günleri kapsamında ortaokul öğrencilerimize mesleklerini tanıtmak üzere okulumuza gelen iç mimar Yaren Ceren AKBAŞ'a, polis memuru Büşra SARAÇ ve Hasan Hüseyin TÜRKOĞU'na verdikleri değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol turnuvasında Küçük Kızlar kategorisinde ilçe 3. sü, Küçük Erkekler kategorisinde ilçe 2.si olarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimize ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Servet ELDEM'e bize yaşattıkları sayısız başarıları için sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıl dönümünü büyük bir çoşkuyla kutladık. Etkinliğimiz şiirler, orotoryo ve tüyleri diken diken eden duygu dolu tiyatro oyunuyla izleyicilerden büyük beğeni aldı. Kutlama etkinliğimizin hazırlanmasında emeği geçen İlknur ŞAHİN, Sevinç AVCI ve Umran KAYA hocalarımıza, ayrıca etkinliğin asıl ruhunu taşıyan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri ; Sena ŞENER, Burak TONYALI ve Serpil ÇELİK tarafından Filistinde yaşanan büyük zulüm ile ilgili manevi destek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerimiz yaşanan acıları farklı boyutlarıyla resmederek sergi için büyük katkı sağladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Beden eğitimi öğretmenlerimizden Servet Eldem ve İsmail Derman başkanlığında okulumuz masa tenisi takımı öğrencilerimiz imam hatip ortaokullar arası masa tenisi turnuvasına katıldılar. İlçemizde Mert Kaya Terzi 3. İbrahim Milaz 4. olarak okulumuzu gururla temsil etmiştir. Farlı dallarda peşpeşe gelen başarılarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bursa Okul Sporları Bilek Güreşi turnuvaları kapsamında Süleyman Şahbaz sol kolda Bursa 4.sü, sağ kolda Bursa 2.si olmuş iki madalya kazanmış ve Türkiye Şampiyonasına kalmaya hak kazanmıştır. İbrahim Ösün isimli öğrencimiz de Bursa 3.sü olmuş ve madalya almıştır. Beden eğitimi öğretmenimiz İsmail Derman'a ve çelik bilekli öğrencilerimize okulumuzun ismini Bursa semalarına yazdırdıkları için SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Merve VURAL'ın moderatörlüğünde yürütülen e-twinning projesi ''World Of Words '' ün proje sonu sergisi 28 Nisan Perşembe günü okulumuzda düzenlendi.Yine aynı gün ''English Today'' programı ile proje öğrencileri çeşitli gösteriler sergiledi ve İngilizce karaoke yarışması yapıldı. Program sonunda proje öğrencilerine katılım sertifikaları okul müdürü Cafer YOZGAT tarafından verildi. Gerçekleştirilen proje etkinlikleri okul öğrencileri, öğretmenler ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerimiz sabah saatlerinde okul öncesi öğrencilerimizin öğretmenlerimizi ziyaretiyle başladı. Okul Müdürümüz Ahmet SAĞLAM’ın öğretmenlere verdiği hediyelerle devam ederken akşam Angelacoma otelde yaptığımız yemekle son buldu.

Yeni okul müdürümüz Ahmet SAĞLAM 08/12/2014 Pazartesi günü görevine başladı.